25 February 2011

BAJU KECIL PADAT MAMPAT (COMPRESSED T-SHIRT)


Mengikut arahan yang di beri. "Tanggalkan daripada bekas bungkusan. Rendam di dalam air sejuk untuk seketika. Jemur untuk keringkan" Pehh maka siap lah t-shirt yang sempurna. Sungguh kagum dan teruja. Sudah ada kat pasaran malaysia ke?? Please tell me. Maybe aku ketinggalan zaman sikit~



Arahan yang sangat simple.


Buka bungkusan dia.



Rendam dalam air sejuk.
Tuu dia dah start kembang.


Siapa yang tak teruja. Senang nak bawak pergi vacation mana-mana. Then buat pakai buang aje if dah tshirt low quality. Last sekali gambar asal baju yang di atas. Sila google anda akan dapati pelbagai jenis rupa dan bentuk compressed t-shirt ni. grr~



6 comments:

  1. gila cool weh! mana nak dapat?

    ReplyDelete
  2. ha tau xpe. sgt2 cool. tak sure smada dah de kat malaysia on not. mmang sure sgt ade kat negara china~

    ReplyDelete
  3. salam ana nak buat promosi nie,
    Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
    Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
    Murah hanya rm 49.90
    kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
    http://www.dmshop.netii.net/
    tq.100%confirm

    lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
    http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
    follow sekali pun chumel2 juga =)

    dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
    tq
    btw nice to know you keep in touch

    ReplyDelete
  4. anaiha- erk panjang lebau toll promote. tak perlu kot ~_~

    ReplyDelete
  5. waaaaa....saye mau ini baju!!!senang nak travel!!

    ReplyDelete
  6. tau xpe. rasenya macam besar kotak rokok aje ni~

    ReplyDelete